POLISI PEMBELIAN di WEBSITE LimaWaktu.MY 

KELAYAKAN UNTUK PEMBELIAN

Dalam usaha untuk membuat pembelian di laman web ini anda akan dikehendaki untuk menyediakan butir-butir peribadi anda. Khususnya, anda mesti memberikan nama sebenar anda, nombor telefon, e-mel dan maklumat lain yang diminta seperti yang ditunjukkan. Tambahan pula, anda akan diminta untuk memberikan butiran pembayaran yang anda mewakili dan menjamin kedua-duanya adalah sah dan betul dan anda mengesahkan bahawa anda adalah orang yang disebut dalam maklumat Billing yang disediakan.

Laman web ini adalah disediakan hanya untuk individu dan orang lain yang memenuhi syarat-syarat kelayakan Lima Waktu MY, yang telah dikeluarkan kad kredit yang sah / debit oleh bank yang boleh diterima Lima Waktu MY, yang permohonan diterima oleh Lima Waktu MY dan yang telah diberi kuasa Lima Waktu MY untuk memproses caj atau caj pada kad kredit / debit mereka dalam jumlah harga pembelian keseluruhan untuk barangan yang mereka beli.

Tambahan pula, anda bersetuju bahawa kami boleh menggunakan Maklumat Peribadi yang diberikan oleh anda untuk menjalankan pemeriksaan penipuan anti sesuai. Maklumat peribadi yang anda berikan boleh didedahkan kepada rujukan kredit atau penipuan agensi pencegahan, yang boleh menyimpan rekod maklumat tersebut.

TEMPAHAN

Semua pesanan adalah tertakluk kepada penerimaan dan ketersediaan, dan produk di dalam beg tempahan anda tidak terpelihara dan boleh dibeli oleh pelanggan lain sehingga ia dijelaskan pembayaran bahawa ianya adalah milik anda. Lima Waktu MY menawarkan produk untuk dijual yang berada dalam stok dan sedia untuk penghantaran dari butik kami di Bandar Baru Bangi, Selangor.

Setiap tempahan yang dibayar dibuat oleh anda, akan diproses dalam msa tempoh 3 hari bekerja dimana pada tempoh ini pihak kami di Lima Waktu MY akan melakukan semakan pembayaran, pembungkusan dan penghantaran. Bagi penghantaran, kami menggunakan perkhidmatan POS LAJU Malaysia atau kourier-kourier lain seperti Skynet, Fedex, GD Express, City-Link atau lain-lain yang dirasakan perlu.

Tempahan anda akan sampai ke rumah, tempat kerja atau mana-mana alamat yang anda nyatakan ketika mengisi borang tempahan dalam tempoh 7 hari bekerja. Sekiranya anda tidak menerima produk yang ditempahan dalam tempoh ini sila hubungi kami untuk bantuan.

POLISI HARGA

Harga yang dipaparkan di Laman ini adalah Ringgit Malaysia. Semua harga dan tawaran tetap berlaku seperti yang diiklankan dari semasa ke semasa.

Harga produk ditetapkan pada permulaan setiap bulan dengan menggunakan kadar pertukaran mata wang yang sedia ada. Harga ini adalah tertakluk kepada perubahan jika perubahan kadar pertukaran mata wang yang berkenaan sebelum pesanan anda diterima atau barang-barang yang tertakluk kepada markdowns pada bila-bila masa dalam tempoh jualan.

Pelanggan membeli dari negara di luar Malaysia MEI akan dikenakan duti import berkaitan dan cukai. Kos ini adalah DIBAYAR OLEH PEMBELI. duti import atau kos cukai akan dikenakan bayaran kepada anda secara langsung daripada ejen kurier. Kami mengesyorkan anda menghubungi pihak berkuasa kastam tempatan anda untuk menentukan harga kos mendarat sebelum membeli siap.

Jika anda seorang pelanggan yang mempunyai kad kredit / debit tidak dinyatakan dalam Ringgit Malaysia, harga akhir akan dikira mengikut kadar pertukaran yang diguna pakai pada hari pengeluar kad anda memproses urus niaga.

PENERIMAAN PESANAN ANDA

Sebaik sahaja anda membuat pilihan dan pesanan anda telah diletakkan, anda akan menerima e-mel mengakui butiran pesanan anda. e-mel ini BUKAN penerimaan pesanan anda, hanya pengesahan bahawa kita telah menerimanya.

Melainkan jika anda membatalkan pesanan anda, penerimaan pesanan dan penyiapan kontrak antara anda danLima Waktu MY anda akan selesai apabila kami e-mel anda untuk mengesahkan barang itu telah dihantar. Oleh itu, kontrak jualan adalah membuat kesimpulan di Malaysia dan bahasa kontrak adalah Bahasa Melayu.

Kami juga boleh menolak untuk memproses dan oleh itu menerima transaksi bagi apa-apa sebab atau menolak perkhidmatan kepada sesiapa sahaja pada bila-bila masa mengikut budi bicara kami. Kami tidak akan bertanggungjawab kepada anda atau mana-mana pihak ketiga yang disebabkan oleh menarik balik kami apa-apa barangan dari laman web ini sama ada atau tidak barang yang telah dijual, mengeluarkan, pemeriksaan atau menyunting mana-mana bahan-bahan atau kandungan di Laman ini, enggan untuk memproses transaksi atau bersantai atau menggantung apa-apa transaksi selepas pemprosesan telah bermula.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat dengan Visa, Visa Electron, Visa Debit, Visa Delta, MasterCard, American Express, kad debit Maestro, dan apa-apa kaedah lain, yang boleh dengan jelas diiklankan di Laman ini dari semasa ke semasa. Bayaran akan didebitkan dan dibersihkan daripada akaun anda pada penghantaran pesanan anda dengan Lima Waktu MY. Anda mengesahkan bahawa kad kredit / debit yang digunakan adalah milik anda atau yang anda telah dibenarkan secara khusus oleh pemilik kad kredit / debit untuk menggunakannya. Semua pemegang kad kredit / debit adalah tertakluk kepada semakan pengesahan dan kebenaran oleh pengeluar kad. Jika penerbit kad pembayaran anda enggan membenarkan pembayaran untuk Lima Waktu MY, kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kelewatan atau tiada penghantaran.

Kami mengambil langkah yang munasabah untuk membuat laman kami yang selamat. Semua urus niaga kad kredit / debit di laman web ini adalah diproses menggunakan Ipay88, gerbang pembayaran dalam talian selamat yang menyulitkan maklumat kad anda dalam persekitaran tuan rumah yang selamat. Jika anda seorang pengguna Lima Waktu MY yang berdaftar, kita akan menyimpan maklumat kad kredit / debit anda pada sistem kami. Butiran ini akan disulitkan sepenuhnya dan hanya digunakan untuk memproses transaksi kad yang anda telah dimulakan. Proses ini adalah untuk membantu memastikan bahawa pengalaman membeli-belah anda adalah selamat, mudah, dan selamat.

Tambahan pula, kami mengambil langkah yang munasabah, setakat yang ia adalah dalam kuasa kita untuk berbuat demikian, untuk menyimpan butir-butir pesanan dan pembayaran yang selamat anda, tetapi jika tiada kecuaian di pihak kita, kita tidak boleh bertanggungjawab atas sebarang kerugian yang anda boleh menderita jika pihak ketiga memperoleh akses yang tidak dibenarkan kepada mana-mana data yang anda berikan semasa mengakses atau membuat pesanan dari laman web ini.